Bine ati venit! Willkomen! Wellcome! Bien venido!

Pe acest blog veti gasi informatii despre filme, reclame, piese de teatru, carti ( cam tot ce imi trece mie prin cap sa impartasesc cu voi). And if you want we can play a game!

Faceți căutări pe acest blog

vineri, mai 14, 2010

I love you Philip Morris

"This realy happend.

It realy did.

Love shore is a happy thing... it's epiphany!"

Aceste replici au marcat doar inceputul filmului si m-au facut sa-l urmez in vizionare pana la sfarsit. O comedie... tragica. Targicul e inecat in umorul hazului de necaz si al unei dorinte intiparite in creierul acestui Steven, personaj intruchipat de magnificul Jim Carrey, care in urma unei revelatii incepe sa comita frauda pentru a-si permite un life style mai pe gustul sau. Cum nu oricare furt ramane nepedepsit, unul de milioane de dolari ii asigura lui Steven o celula la inchisoare, unde are sa-si cunoasca iubirea vietii lui: Philip Morris (Ewan McGregor). Omul nostru, Steven e ori prea nebun ori prea indragostit pentru ca evadeaza - de mai multe ori- comite frauda dupa frauda din nou, se da si drept avocat, totul pentru a trai impreuna cu iubitul lui o viata cat mai frumoasa!
Greu de crezut dar adevarat. Aceste lucruri chiar s-au intamplat. It realy did, I told you. Filmul este bazat pe o intamplare adevarata. care a fost si "scenariul" de carte al lui Steve McViker.



">

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu